Wednesday, October 19, 2011

Nunta ta intr-o zi de toamna!




 
     Ei? Cum suna? Cred ca depinde... da ... daca se aude pic, pic, pic... e clar ca nu suna bine, insa daca dimineata iti zambeste soarele, atunci da!! ar fi o zi de toamna superba pentru o nunta, si cum eu nu mai am nicio sansa, macar tu, te poti gandi sa te casatoresti toamna. Dar totusi nu uita! e posibil si sa se auda pic, pic, pic... 
    Dar totusi.. poate te conving... ce zici de aranjamentele acestea, cocarde pe romaneste.
     Cat de simplu, dar in acelasi timp cat de stilate, ca sa nu mai zic ca sunt si teribil de simplu de facut. Da... dai o strigare, mama, tata, frati surori, soacra, cumnati si cumnate, ne hotaram ce model facem, ce avem nevoie, calculam costurile si ne apucam de treaba. De frunze e plin parcul, panglica gasim carca... mana de lucru o avem, deci ce mai stam pe ganduri? 
       Aaaa.. cocarde.. ce sunt cocardele... un semn maiestos, pe care mirii il pun in piept nuntasilor. Este imaginea nuntii. Este simbolul cu care un nuntas ramane dupa nunta. Imi plac foarte mult aceste cocarde, insa daca ne gandim practic... e o risipa de bani, si nu isi ating scopul. Adica, dear, mergem la nunta, ni se aseaza aceste cocarde in piept, ca acolo e locul lor, si evident ne distram la maxim, dansam, de la populara pana la hip hop, deci... se pierd aceste cocarde, asadar ajungi dimineata acasa... fara nimic, evident ca raman amintirile, insa nimic tangiblil, care sa le arati copiilor, si care sa-l pastrezi peste ani. Deci doar din acest punct de vedere, nu sunt deacord cu aceste cocarde la nuntasi.
       Dar, insemnatatea acestora este impresionanta deoarece, la origine cocarda era o insigna sau panglica (de obicei in culorile nationale) purtata de militari la chipiu sau de civili la piept in anumite imprejurari solemne. Evenimentul la care oamenii participa este unul solemn: casatoria este un moment de trecere pentru miri si ei au nevoie de sprijinul invitatilor pentru a depasi acest timp plin de emotie. Deci, este un mod in care mirii isi exprima consideratia profunda fata de nuntasii care le sunt aproape.
       O sa mai discutam despre cocarde, intr-un post special alocat acestora. Pana una alta, sa ne intoarcem la  Nunta intr-o zi de toamna. Suna atat de frumos, atat de romantic. Ooo.. ca sa nu vorbim de ce minunatii de poze pot face profesionistii.. 


       Mirii, spectaculosii miri, ea in rochia alba, iar el in costumul negru, plimbandu-se prin parc, printre miile de frunze, miile de culori... oo... spectaculos.. Deci, ce zici? 
 

No comments:

Post a Comment