Sunday, October 30, 2011

Black and white wedding

   Simplu! Nunta in alb si negru! Hai sa vedem semnificatia. Stim ca mirele si mireasa trebuie sa fie in rochia alba de mireasa, si asa cum zice sotul meu, in costumul negru de pinguin. Albul e clar, puritate, inocenta, prospetime, unicitate, desigur caracteristici care se asociaza unei mirese. Dar de ce mirele in nergu? Ca pana la urma negru e de rau, denota tristete, negativism, depresie, nemultumire, regret. Aoleu, sa speram ca nu are nimic a face mirele cu toate astea!!! Eii.. clar ca nu, pentru ca pe de alta parte, negru imi inspira creativitate, protectie, simplitate. 
   Deci, in concluzie, de ce as face nunta in alb si negru? Simplu, daca tot suntem doi, un mire in black, si o mireasa in white, adica un duet, intre firav si viguros, intre delicatete si duritate, atunci sa se vada in totalitate. De la buchetul miresei, pana la marturii.  Invitatiile de nunta, in alb si negru se pot realiza usor, si sunt absolut deosebite. Si, de ce nu si la un cost foarte mic, pentru ca poti sa le realizezi singur, acasa. O hartie/ carton alb, cu dungi fine, iesite in relief, sub diferite forme, textul invitatiei de culoare neagra, si alte diferite imprimeuri negre, pot fi combponentele de baza pentru o invitatie de nunta absolut grozava.
 Marturiile de nunta, acele mici cadouri pe care invitatiile iau acasa semn amintire, pot fi niste simple cutiute, in alb si negru, cu faimoasele bomboane in ele, cu funde. 
   Cardurile de masa, plicurile de bani, lumanarile, aranjamentele florale, si ele pot arata grozav in alb si negru. Cu putina imaginatie, poti avea o nunta de vis, in alb si negru. O... sa nu uitam de miresica, ideal ar fi sa pastreze rochia alba, si sa adauge accesoriile de culoare neagra, o panglica la mijloc, o broderie pe un colt al rochiei,   un evantai negru, o umbrela neagra, poseta cu o combinatie de alb si negru. Da, in ansamblu,  super, asa ar iesi, super.  
    Asadar, cine are curajul de a trece peste barierele banalului, cine isi doreste o nunta de o simplitate maxima si de o maiestate impresionanta, poate alege alb si negru.

Tu ti-ai dori o nunta in alb si negru? Daca nu, te rog mai da-mi o sansa sa te conving. ;)



No comments:

Post a Comment