Saturday, October 22, 2011

Invitatia ta de nunta, cum va fi?

Invitatia ta de nunta, cum va fi?

            Invitatia de nunta este un „must” al unei nunti. As putea zice ca este cheia care „deschide” nunta. Invitatia, nu doar ca anunta ca va avea loc acest eveniment, cand si cu cine, aceasta da tonul nunti, si cand zic asta ma refer de la culoare pana la atitudine.  
            Se stie prea bine ca mireasa, si desigur si mirele, se hotarasc asupra culorii care va acompania nunta. Lila, verde, rosu, negru si toate culorile, care se vor regasi de la aranjamentele florale, pana la pantofii miresii (ati obeservat ca mai nou, miresele, asorteaza pantofii cu buchetul, si chiar cu accesoriile din par, mie chiar mi se pare cool), deci, de ce nu si cu invitatia.
          Mergi de multe ori sa alegi invitatia, si nu stii dupa ce sa te uiti. Un prim puct de la care trebuie sa pleci in alegerea invitatiei pentru nunta, este culoarea.
            Apoi, alegi caracteristica principala a acesteia, adica, vrei o invitatie sobra si serioasa, sau una haioasa, vrei una simpla, fara tra la la uri, floricele si fundite, sau vrei una cu mult, sclipici si pietricele (cam astea predomina in cataloage ;)))
            Si, desigur, tipul texului, clar... functie de invitatie, culoarea textului, si cel mai greu textul in sine. Daca romanii merg pe texte siropoase si imbarligoase, americanii, prefera textele simple, scurt si la subiect. Easy, nu?    
            Ati remarcat ca piata e plina de invitatii de nunta, evident de la kitschuri pana la adevarate opere de arta.

Se poate mai simplu?


Cum vi se par aceste modele? Eu as zice Bestiale, atat ca look, cat si ca pret, si cand zic ca pret asta ar include costul cartonului si al cartusului, pentru ca le poate face oricare dintre noi. Sa faci asa ceva in CorelDraw, iti ia ca timp 15- 20 minute. Deci, ar fi si profitabilitate, dar si calitate, la un  pret chiar bun, asta in comparatie cu invitatiile care exista la noi in comert, gen:






 

     Ca si principiu, gusturile nu se discuta, insa la o nunta vor fi intotdeauna carcotasi (ca mine) care sa analizele micile detalii. Take care!




No comments:

Post a Comment