Monday, December 12, 2011

After wedding


Cum poti sa stii ca he is the one/ she is the one?? Am ajuns la concluzia ca nu prea ai cum sa stii! Ajungi dupa un timp sa nu mai recunosti pe cel de langa tine. Ieri era jumatatea ta, si tot universul era al vostru, insa maine e posibil sa nu mai vezi decat niste umbre firave ale dragostei. Clar... asta e in cel mai nefericit caz. Insa cele mai multe cupluri, cel putin asa tind eu sa cred, sunt fericite, implinite, si mereu cand se uita in dreapta lor, au acel umar magic pe care pot plange oricand, mereu cand intorc capul vad ochii plini de incredere, si mereu cand inchid ochii vad umbra dragostei si simt adierea fericirii. 
Insa, am ajuns la urata conluzie, ca o casnicie este extrem de dificila. O casnicie trebuie hranita cu bucurii. O casnicie mereu trece prin urcusuri si coborasuri. Insa... un cuplu care se bazeaza pe dragoste, orice coboras al vietii i se pare mult mai usor cand e alaturi de cel drag.
Nu poti porni la un drum considerandu-l  usor, si nu trebuie neglijat ce e cel mai important: sensul celor doi, care formeaza o echipa, si care dupa casatorie vor avea acelasi tel, acelasi obiectiv, dictat de aceliasi reguli.
Pana la urma ar fi simpla toata treaba asta cu casatoria. Ma intreb de ce pentru unii e atat de complicata?
Nu ar fi pacat sa ramana doar niste umbre??




1 comment:

  1. E simpla pentru cei norocosi. Ma bucur ca tu esti printre ei :). La multi ani!

    ReplyDelete